Visioner om Kommunen

Helsingør Kommune skal sørge for at have nogle rigtig gode turistattraktioner, som kan trække flere turister herop - "herop" - for vi ligger jo ikke ligefrem på alfarvej. Men får vi en Helsingør/Helsingborg tunnel på et tidspunkt, så vil det naturligvis hjælpe på vores geografiske placering.
 
Helsingør skal tiltrække de unge og sørge for, at der er uddannelsestilbud og et godt byliv, så de bliver boende i byen. Er de først flyttet væk, er det svært at komme tilbage.
 
Kronborg er velbesøgt af turistbusser, som parkerer foran Kronborg, og når de har været derinde, ja, så kører de videre til andre steder og spiser frokost, de bliver desvære ikke i Helsingør kommune. Hvad kan vi gøre for, at det er interessant at blive i vores kommune? Vi burde nedsætte en gruppe af kreative mennesker, som får som opgave at komme med friske idéer til, hvordan turisterne på en handy måde går på shopping i byen.
 
Som medlem i mange år af Lokalt Samvirke i Hornbæk, vil jeg støtte op om de intiativer, som vi allerede har på ønskelisten, hvis jeg bliver valgt ind i Helsingør Byråd. Det er både store og små ønsker, men de er alle lige vigtige.
  • Vi vil f.eks. gerne have udvidet åbningen ned til stranden for enden af A.R. Friisvej, så der bliver fri udsigt til havet. 
  • Vi vil gerne have at kommunen køber den gamle stationsbygning, og at vi i Hornbæk får lov til at bruge det som et medborgerhus. Vi har rigtig mange velfungerende foreninger, men det er svært at finde plads til forskellige aktiviteter og - og ja, ganske enkelt det at mødes.
  • Der er ikke plads nok på Bibliotekstorvet i Hornbæk til loppemarked, som er meget populært. Her kunne vi tænke os at udvide området henimod Stejlepladsen og nedlægge nogle af parkeringspladserne. 

 

"Flot turistattraktion for Helsingør med mange besøgende, men vi skal have flere interessante tilbud til turisterne."

 
 
  
Se mit læserbrev "Turismen trænger
til et løft" i Helsingør Dagblad den
18.09.13
 
Læserbrevet 18.09.13 har sat en debat i gang. Se Isabella Kobylinski's indlæg i Helsingør Dagblad den 20.09.13
 
Sine Bayard - Konservativ Folkeparti (C) - Tlf - Mobil 2673 1693